TinyTERM

TinyTERM

Förenklad åtkomst för kontorssystem
Yrkesarbetare i dagens moderna kontorsmiljöer är beroende av en samling datorer, skrivare, bärbara datorer och kontorsservrar i ett nätverk för att kunna göra sitt jobb. Möjligheten att enkelt utväxla filer, få åtkomst till andra system och att dela gemensamma resurser är avgörande.
TinyTERM är kompatibelt med ett stort antal värdsystem och servrar, inklusive UNIX, Linux, DEC och HP, samt har stöd för Internetstandardprotokoll. Åtkomst till kontorssystem är enkel och effektiv.

Åtkomst till UNIX/Linux
Organisationer som använder UNIX- och Linux-system kan förlita sig på TinyTERM:s stöd för äldre terminaler, inklusive DEC VT420, VT220, VT102, SCO ANSI och Wyse 60. TinyTERM:s terminalemuleringsstöd för populära värdenheter gör att organisationen kan ersätta en opraktisk samling resurser från flera olika leverantörer med ett enda integrerat, kostnadseffektivt, lätthanterat program som har utformats för att kunna hantera alla kontorets anslutningsbehov.

Företagsdistribution
Standardisering med TinyTERM ger enkel och ekonomisk migrering från andra produkter med verktyg för distribution på företagsnivå och integreringsalternativ som gör det enkelt och flexibelt att styra och anpassa installationsdistributionen inom organisationen. Avancerade distributionsfunktioner ger flexibilitet för styrning och hantering av företagets installationsdistribution. Anpassade konfigurationer för värdåtkomst kan enkelt och automatiskt överföras från företagets filservrar till flera arbetsstationer och är kompatibla med Microsoft SMS och Altiris installationsmekanismer.

Utskriftshantering
De funktioner för utskriftshantering som är inbyggda i TinyTERM gör att användaren kan koppla utskriftsjobb till vilken lokal skrivare eller nätverksskrivare som helst. Utskriftsjobb kan också sparas som filer och lagras var som helst i nätverket. Företagsanvändare kan välja anpassade inställningar och konfigurationer för varje skrivare eller utskriftsjobb.

Filöverföring
TinyTERM är kompatibelt med ett stort antal värdsystem och servrar och har stöd för många populära filöverföringsprotokoll. Stödet för filöverföring i TinyTERM gör att användarna kan överföra filer i hela företaget med en mängd protokoll, bland annat FTP, WTERMCRC komprimerat och asynkrona standardprotokoll som X-, Y- och ZModem

Jämför dom olika TinyTerm produkterna:
TinyTERM Produktjämförelse

TinyTERM (bundlings priser)
Antal: 1 2-19 20-99 100+ Pris/st: 968 SEK 642 SEK 510 SEK 410 SEK
Artikelnr Pris Moms Antal
476 - TinyTERM (Version 4.53) 968.00 SEK* 25%
* För att beställa en produkt fyll i önskat antal och klicka sedan på knappen 'Lägg till'
(priset beräknas automatiskt i kundvagnen). Så här handlar du på htmd.se