Camtasia Studio

Camtasia Studio

Ett komplett verktyg för att skapa, redigera och publicera dina skärminspelningar på webben, CD-ROM eller portabla media spelare.
Nu kan du enkelt skapa filmer för att t.ex. förklara komplicerat innehåll i dagens datorer. Camtasias uppsättning av verktyg producerar en film av allt du kan se på din skärm och gör det enkelt att spela in, redigera och publicera filmerna. Använd Camtasia för att skapa filmer i olika format eller strömmande medier för datorbaserad träning, produktdemonstrationer, presentationer, onlinehjälp, tekniska supportlösningar, säljdemonstrationer, webbplatsinnehåll och mycket mer.

Camtasia Studio är den kompletta programvarulösningen för att skapa högkvalitativa utbildningsvideos, presentationer och skärminspelningar att dela på webben, CD-ROM och bärbara mediaspelare, däribland iPod. Spela enkelt in din skärm, PowerPoint, flera ljudspår och webbkameravideo för att skapa fängslande utbildningsvideos, skärminspelningar och presentationer utan att behöva lämna kontoret. Med interaktiva videofilmer från Camtasia Studio kan du leverera högkvalitativt innehåll när som helst, till och med till en publik som finns riktigt långt borta.Camtasia Studio funktioner:

Se en video om Camtasia Studio v7:
Overview with Camtasia Studio 7

Läs mer om nyheterna i Camtasia Studio v6:
Nyheter i Camtasia Studio 6

Läs mer om nyheterna i Camtasia Studio v5:
Nytt i Camtasia Studio 5

Camtasia Studio prisuppgifter:
Antal:  1-4      5-9      10-14    15-24     25-49     50-99
Pris/st: 2820 SEK  2700 SEK  2625 SEK  2542 SEK  2345 SEK  2257 SEK


* För pris gällande fler licenser kontakta Kundtjänst och begär offert.Artikelnr Pris Moms Antal
439 - Camtasia Studio (v2020) 2820.00 SEK* 25%
* För att beställa en produkt fyll i önskat antal och klicka sedan på knappen 'Lägg till'
(priset beräknas automatiskt i kundvagnen). Så här handlar du på htmd.se

Fortsätt handla


Kunder som köpte den här produkten köpte även: